Het Kinetic concept maakt gebruik van de kinetische energie die ontstaat bij iedere vorm van beweging. Minuscule loden kogeltjes in de holtes (in de kern) van het bladframe zorgen er voor dat de energie die bij balimpact ontstaat, wordt omgezet in meer controle, meer power en meer comfort.
De minuscule loden kogeltjes zijn voorzien van een coating van grafietpoeder, waardoor de massa antistatisch wordt. De kinetische massa reageert explosiever en zorgt voor een veel hoger rendement.
Als het racket naar achteren zwaait, laden minuscule loden kogeltjes zich met kinetische energie in de kamers in de kern van het bladframe.
Bij balimpact exploderen de geladen kogeltjes naar de voorkant van de kamers. De kinetische energie wordt door gegeven aan de bal.
De schok in het snarenbed tijdens balimpact wordt direct geabsorbeerd in de kinetische kamers in het bladframe. Vibraties naar de arm worden geëlimineerd.
HET ENIGE SCHOKABSORBERENDE RACKET TER WERELD
Kinetic concept draagt wezenlijk bij aan het voorkomen van armblessures. De balimpact wordt omgezet in kinetische energie, waardoor hinderlijke trillingen in het bladframe worden gereduceerd en geabsorbeerd. Kinetic technologie is de enige rackettechnologie die de schok, de belangrijkste oorzaak van een tenniselleboog, reduceert.
Bovendien hoeft de tennisser minder energie te ‘investeren’ om hetzelfde resultaat te realiseren qua slagkracht en precisie.
DE VOLGENDE GENERATIE KINETIC
Ionic zorgt voor dé doorbraak in Kinetic technologie. De minuscule loden kogeltjes zijn voorzien van een coating van grafietpoeder, waardoor de massa antistatisch wordt. De kinetische massa reageert explosiever en zorgt voor een veel hoger rendement.
News Reporter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.